torstai 17. helmikuuta 2011

Pientä väliavautumista Part II


Eilen ruokalassa oli fajitaksia (tortilloja)       lounaaks. Nam. Ja vieläpä erittäin hyvät täytteet, jauhelihaa, paljon kasviksia, kastikkeita. Erittäin hyvältä näytti! Mutta, tulipahan taas innostuttua liian aikaisin. Päästessämme jauhelihatarjottimelle huomasimme nimittäin sen olevan punaista. Ei toki kokonaan, mutta noin puolet lihasta oli raakaa. Joku meni ilmoittamaan asiasta henkilökunnalle. Eka sankari tulee: ”There’s nothing wrong with it.” Ja menee pois. Toinen täti tulee: ”Oh my god, you shouldn’t eat that, thanks for letting us know!” Jättää lihat siihen ja menee pois. Odotetaan vartti, mitään ei tapahdu. Ihmetellään. Lopulta joku vie astian pois ja tuo kohta uuden astian. Tarkemman tarkastelun jälkeen todetaan kuitenkin, että kyseessä on sama astia, punainen liha on vain näppärästi sekoitettu ruskean lihan joukkoon, jottei sitä enää huomaisi. Mitäääh!? Henkilökunta totesi vain että ei me enää olla uutta lihaa paistamassa. Jaa. Että näin hienosti asiat hoituu täällä meidän ihanaisessa ruokalassamme. Se vaan ihmetyttää, että jos joku ois saanu lihasta ruokamyrkytyksen, eikö se ois ollu välitön oikeuteen haastaminen? Kaikki muut maailman ihmeellisimmät ja typerimmät säännöt ettei vaan kukaan pystyis haastamaan oikeuteen mistään, mutta sit kun huomataan että liha on raakaa asialle ei tehä mitään. Meni ruokahalu.

Hyvääkin kuuluu. Löysin kameraan uuden muistikortin, 4 gb sd, maksoi huikeat 16$! Huomenna lähetään Vancouveriin! Kaiken pitäs olla valmiina reissua varten. Eka etappi tulee olemaan noin 1700km ja reilut 20 tuntia. Nice. Voi olla että päivitän blogia reissun päältä, todennäköisesti kuitenkaan en seuraavaan puoleentoista viikkoon mitään blogaile. Reitti tulee siis olemaan Regina - Kelowna (1 yö) – Vancouvet (4 yötä) – Rocky Mountains (3 yötä) – Regina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti